top of page
IMG_20170918_110909_HDR_edited.jpg

OM OSS

4CONSULT er et rådgivende ingeniørselskap innen bygg- og konstruksjonsteknikk med fokus på prosjektering av prefabrikkerte betongelementer, stedstøpt betong og stålkonstruksjoner. Vi utfører ca. 60-70 prosjekt / år.

Vi samarbeide med de fleste betongelement produsenter i Rogaland og flere andre fra hele landet.

Vi er fleksible og sammen med våre langsiktige samarbeidspartnere kan vi tilby stor kapasitet.

Vårt hovedmål er å levere kostnads- og produksjonseffektive løsninger. Vi arbeider  kontinuerlig med å fornye våre egenutviklede designverktøy slik at vi effektivt kan tilpasse oss kundenes ulike behov og tilby service av høy kvalitet.


 

Vi tror at den mest verdifulle egenskapen et selskap kan ha er kunnskap. Vi tar godt vare på, og deler kunnskapen og erfaringen som har blitt samlet gjennom mange års tilstedeværelse i bransjen. Gjennom videreutvikling og intern utdanning sørger vi for at våre ansatte alltid bruker avanserte verktøy for å levere jevn høy kvalitet som gjeldende bransjestandarder krever. Å forstå kundenes spesifikke behov og å tilby den eksakte tjenesten de forventer, er nøkkelen til vår suksess i langsiktig samarbeid.

 
 

BIM og 3D

En jevn og effektiv designprosess starter med å bruke de riktige verktøyene. Hos 4Consult har vi lang erfaring med å jobbe med mange av de mest ansett programvarene som er tilgjengelig på markedet i dag.

Vi bruker ikke bare programvaren. For at de bedre skal imøtekomme våre behov, investerer vi også mye i å tilpasse verktøyene våre for effektivitet ved å utvikle programvare-tilpasninger og tillegg. Produktleveranse (3D-modeller, 2D-tegninger, rapporter og lister osv.) kan derfor strømlinjeformes ytterligere.

3d.JPG

Struktur analyse

2020-11-27_10-34-58.png

Alle beregninger utføres i samsvar med relevante standarder, lover og bransjeanbefalinger. Avhengig av prosjekt spesifikasjonene bruker vi veletablerte håndberegningsmetoder og / eller FEM analyser.

Kvalitetskontroll

Å unngå feil er høyeste prioritet for oss. I hvert prosjekt bruker vi et strengt kvalitetssikringssystem for å eliminere muligheten for feil så mye som mulig. Hver analyse, modell og tegning styres i flere trinn dokumentert med sjekklister.

20201117_112618 (2).jpg
bottom of page